Wat een sappig taaltje!

Er zijn meer dan een miljard mensen die Mandarijn spreken. Wij horen daar niet bij.* Maar in het Nederlands – en desnoods in het Engels – communiceren we behoorlijk vlot. Met onze snelle opvolging willen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Wat we wél gemeen hebben met de meeneemchinees? Een gevarieerd aanbod.

Wist je dat ‘mandarijn’ in het Mandarijn vertaald wordt als ‘putōnghuà’?

Merci, Google Translate!

Alex

eindbaas • illustrator • grafisch vormgever

Op de tonen van een stevige portie (hair) metal duikt hij al 15 jaar graag in Photoshop, Illustrator of voegt hij wat extra (headbang)bewegingen toe in After Effects. Hij is ook de sterke schakel tussen klant en studio.

Back in Black (en gekleurde sneakers)

alex@mandarijn.be
+32 495 80 69 83

Een fruitmand vol sappige freelance partners

Zo doen wij dat hier al jaren; een team van talentvolle freelancers & vaste partners vormen samen een rijkelijk gevulde fruitmand aan talent. We kijken per project wat de noden zijn en schakelen de juiste profielen mee in om jouw vraag optimaal te beantwoorden.

Colette

copywriter • woordspeelster

Woorden wikken en wegen is altijd al een van haar favoriete bezigheden geweest. Als kind verslond ze boeken en haar vulpen ging op aan opstellen schrijven. Mét 10/10 voor spelling.

Van haar onweerstaanbare zin in taal maakt ze geen punt. Heb je een veelzeggend idee in je hoofd? Dan zet zij haar tanden erin en maakt de juiste vertaalslag.

comptoircolette.be

Cliff

webdeveloper • seo expert

Onze steile rots in de branding. Het wereldwijde web is zijn speeltuin. Met zijn merlijnesque skills is hij heer en meester over WordPress en html 5. Een man van weinig woorden maar des te meer van >/[.

Google is voor hem als een escape room waarin hij zonder veel moeite de uitweg vindt. Houdini zou er jaloers op zijn geweest. theotherconcept.be

Greetje

fotografe

Als er gefotografeerd moet worden bij mandarijn is Greetje van Buggenhout altijd de professional waar wij op kunnen rekenen! Jarenlange ervaring zorgt voor stralende mensen op & naast de lens.

Altijd stipt op (sluiter)tijd om beelden naar een hoger niveau te tillen. Met Greetje heb je als klant zeker een ‘klik’! greetjevanbuggenhout.be