mandarijn  –  grafisch ontwerp studio en meer

Er is een stukje mandarijn voor iedereen.

Een concept van A tot Z? Een mooi portret? Een geboortekaart of een ontwerp voor opa’s verjaardagstaart? Naast een versleten rijmwoordenboek beschikken wij hier ook over een uitgebreide set aan vaardigheden om je bij elke vraag te helpen. Naargelang de opdracht schakelen we freelancers in die alles doen wat we zelf niet kunnen. Want niet alles wat je zelf doet, doe je beter (daarom ben je hier, toch?).


We zetten er graag onze tanden in.
Ook al werken we op A4-papier en een 21,5 inch-scherm, wij zien het grote plaatje. Waarom bijvoorbeeld niet de inrichting van je zaak afstemmen op je nieuwe huisstijl? Wij denken graag met je mee. Zin in een frisse kijk?

CONCEPT / marketing – strategie
Toegegeven, Vlerick-patsers zijn we niet, maar dankzij jaren praktijkervaring in communicatiebureaus kunnen we je deskundig adviseren op het vlak van marketing.

OFFLINE / print – drukwerk – illustraties – logo & huisstijl – fotografie
Wij doen graag druk: van boekjes over magazines tot folders, met papier en inkt kan je alle kanten uit. Of een ontwerp op maat? Daar tekenen we voor, met plezier.

ONLINE / websites – mailings – animaties – social media
#helemaalmee. Wij bouwen niet alleen jouw webwinkel, we vullen er ook de rekken bij. Of zoek je voor je Facebook een échte vriend? Je bent aan het juiste adres.